TRABZON / ORTAHİSAR - 80. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi

ERASMUS AKREDİTASYON

ERASMUS AKREDİTASYONU 2023 MESLEKİ EĞİTİM KONSORSİYUM ÜYESİ OKULUMUZDA TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2023 Erasmus Akreditasyonu kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumuna katılmaya hak kazanan okulumuzun toplantı salonunda 21.12.2023 tarihinde meslek öğretmenlerimize bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda, öğretmenlerimize faaliyet öncesi, anı ve sonrasında yapacakları iş ve işlemler ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Akreditasyon sürecinin bir sonraki aşaması olan Yabancı Dil Hazırlığı çalışması için bilgi verildi. Toplantıya katılım gösteren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

22-12-202322-12-202322-12-2023

Yayın: 22.12.2023 - Güncelleme: 22.12.2023 11:06 - Görüntülenme: 103